Ebben a szappanban kétféle agyagot párosítottam és némi Himalájai sóval is megturbóztam. Így a sápadt, fakó, élettelen bőr felragyog tőle. Korábban már készítettem ilyen szappant, és a lányok "odavoltak" érte. Közkívánatra ismételtem meg. Az ilang ilang illat mindvégig remekül kiérződik belőle, így a hangulatot is feldobja, buja, erotikus. A levendula illó mindenféle bőrproblémára hatékony.

Extra táplálónak sárgabarackmag-olaj került bele.

A sárgabarackmagnak magas a kálium, kalcium, foszfor, C-vitamin és kéntartalma, ennek köszönheti édeskés, savanyú ízét. Ugyancsak gazdag A-vitaminban és béta-karotinban, így hatékony sárgabarack.jpegaz időskori látáscsökkenés kezelésében. A sárgabarackmag nagy mennyiségben tartalmaz B-17 vitamint, amelyet 1949-ben i. Ernst Krebs vegyész fedezett fel. A vízben oldódó B-17 vitaminról sok kutatás, klinikai tapasztalat támasztja már alá azt a tényt, hogy ez a vitamin a szervezetbe juttatva gátolhatja a daganatos sejtek növekedését.

Immunerősítő és stresszoldó hatása kiemelkedő, igen gyors idegnyugtató. Lefekvés előtt altatóként is használható. Az állandó idegfeszültségben élőket kiegyensúlyozza. Segíti a vérkeringést, a szív munkáját. Tisztítja az érfalakat, visszeres panaszokat enyhíti. Kitűnő légzésszabályozó, segíti a pajzsmirigy működését (alul és túlműködés esetén is). Jól felszívódó A-vitamint tartalmaz, így jó látásjavító. Kiegyensúlyozza az emésztést.

A sárgabarackmag-olaj A -és C-vitamin tartalma igen magas, ezért valamennyi bőrtípus számára ajánlott, különösen a száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelésében népszerű. Magjának olaja telítetlen zsírsavakban gazdag, természetes módon regenerálja a bőrt és a kötőszöveteket kisimítja és táplálja a bőrt, ami selymesen simává válik..A bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére javasolható. 

DSC04318.JPG

Összetevők: kecsketej, olívaolaj, napraforgóolaj, kókuszolaj, pálmaolaj, lúg, zsír, vörös és sárga agyag, Himalájai só, sárgabarackmag-olaj, ilang ilang és levendula illóolajok.

Címkék: minden bőrtípusra ekcémára pikkelysömörre sárga agyagos szappan vörös agyagos szappan Himalájai-sós szappan

A bejegyzés trackback címe:

https://szappanparadicsom.blog.hu/api/trackback/id/tr835260926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása